söndag 27 september 2009

Med min keps och min vinflaska!


Hej hallå vad vill du?

Nu är det så att den här helgen var sjuktjävlaskitawesome!
Fredag spenderades i slottis med Markus Krunegård och brudarna sen bar det av till Luthagen och gud vet vart. Sängen var skön mitt i natten och chipsen låg på golvet.
Lördag crashade man Lovisas fest och försökte få igång folket, efter ett tag var det grymt och det dansades som fan! Mary lite smskärlek mitt i natten från mössmannen och vi bangade på efterfest hos 20plusare *ovärt*...eller?
Jag hatar det faktum att det sket sig med tatueringen. Men det ska fixas! Don't worry hohoho!

Sen kan du ju bara gå och förstöra allting bara genom att inte bry dig. Och jag kan ju gå och överanalysera varenda liten bokstav. Jag är ju bra på sånt. Bäst.

Ikväll ska det gymmas och benen ska bli supermodellben! Jag ska få sexigaste magen så att piercingen passar! Sen jävla ska jag rocka människans värld med min keps och min vinflaska!

Ha det!

fredag 25 september 2009

På lördag ska jag dansa!

Hej hallå vad vill du?

Nu är Karin här och jag har ätit alldeles för mycket chips. Dansfilmer är roliga men inte när de hackar 24/7 för då blir det lame.

På lördag ska jag dansa. Jag skiter fullständigt i vart men dansa ska jag och jag behöver folk som tänker joina. Lite shots bara sen blire skitkul. Hehe. eh.

Han är snygg. Äckligt snygg och jag vill tafsa, bara lite. Och nej det handlar inte om den ni tror att det handlar om. Utom möjligen Alva för hon vet saker. HEJ ALVA!

Sen är man så otroligt smart att man gör samma misstag som för typ ett år sedan och det suger. Jag suger. Eller igår. Nej i onsdags. Man måste ju visa känslor om man ska få något tillbaka inte vara iskall. men hur gör man när man visar känslor då? Hur gör man när man inte är iskall och känslolös. Jag har fan ingen aning, jag vet inte hur man gör. Hur gör man? Snälla. Någon?

Nu ska jag tagga ner och röka på waldorfgungan bara för att jag kan och sen ska jag låtsas att jag har allting under full kontroll och spotta på äckliga barn som är glada hela jävla tiden.

Peace!

söndag 20 september 2009

It's poetry carved in flesh...

Hej hallå vad vill du?

Haha min pappa är bäst. Jag kommer bli snygg. Här får ni en liten ledtråd...

"It's poetry carved in flesh"

Sen kan man ju skriva en väldigt idiotisk sak på BDB för att sedan ångra sig och sedan inte ångra sig och sedan ångra sig och... ja ni fattar. men frågan är...gör han det?

Hela veckan kommer jag vänta på ett samtal från Camilla! Åh kom igen fan va soft det skulle vara att få det gjort typ SNART. Synd bara att det är typ ehrm vinter snart! och då kan man inte gå runt utomhus i linnen. Ehrm fan. Jo det kan man om man heter Sara och är bättre än er. nu ska man älska livet och kolla lite designs på nätet yes yes!

It's poetry carved in flesh baby!

onsdag 16 september 2009

Rock'n roll baby, don't you know that we're all alone now, I need something to sing about!

Hej hallå vad vill du?

Har kommit fram till att jag inte kan gå på stan igår. Inte kan gå förbi Subway alls något mer. Igår. SÅ nu vet ni det! Bra va hoho, yes.

Man kan ju faktiskt sno Marys tröja och rocka hip hoppare hela dagen om man vill, faktiskt. Men det kanske inte har med saken att göra. Vad nu saken är. Hmmm ah jo eh ah. Saken saken saken. Vadå för sak nu har jag ju byggt upp något så nu måste jag bara komma på det också...

*funderar*

JO! Jag har tänkt på en sak, väldigt länge faktiskt. Längre än jag skulle vilja. Men anyways, jag tror att folk vill må dåligt. Innerst inne alltså. Eller ja inte dåligt men iallafall låtsas som att de gör det. För då får de uppmärksamhet och det är ju alltid nice. Om man släpper taget om det som är dåligt, vem blir man då? Vad blir man när man inte kräks längre (ja jag måste kräkas när du bara är överallt och det inte går att andas)?

Jag kanske gillar Facebook kanske ibland bara lite ibland

Haha lilla 91.a! Nu kör vi!
"Rock 'n roll baby, don't you know that we're all alone now, I need something to sing about"

måndag 14 september 2009

I'm still a rockstar!

Hej hallå vad vill du?

Jag hatar Facebook. Det vet alla som känner mig. Så nu var det sagt.
Men sen fann jag mig där idag iallafall, kollade sånt som jag inte har med att göra och fick syn på en länk som Alva postat i min "logg". Lead singeln till New Moon.
Death Cab For Cutie - Meet Me On The Equinox. Helt okey och väldigt New Moon.

Everyting, everything ends... ja jag vet tack så mkt BRA!

Har ju faktiskt märkt det vid det här laget. Hmm jag blir sur på saker som man inte ska bli sur på. Jävla helvete. Okej skit samma jag är arg okey SO WHAT!... i'm still a rock star.
Fast jag har ju inga rockm0ves.. hmm måste fixas.

LISTA

1. Rockmoves.
2. Ville Valo.
3. Balls, så jag kan snacka med honom...fan.

Jag ska lägga mig i min alldeles för smala säng och stirra på min Ville poster och låtsas att jag är i Finland. Ni kan ju driva med mig bäst ni vill, det kommer bli så grymt awesome.

Hoppas vi har mjölk kvar...

söndag 13 september 2009

Miryam Säters ex, tror jag...

Hej hallå vad vill du?

Ja nu har man en blogg. Kul. Eller inte. Nej.
Det var nog ett litet ryck bara för att allt kändes tråkigt och jag ville berätta saker för någon. Men det fanns ju ingen hemma, bara katten. Hon är bäst på att lyssna egentligen men jag tycker om ljudet av tangenterna när man skriver. Konstigt. Jag vet.

Kulturnatten igår.
Spelning på ungdomens hus. Så jävla ovärt så det är inte sant. Eller ah. Musiken var ju faktiskt super men själva anledningen till att jag gick dit egentligen är så patetisk så jag bara orkar inte. Trodde väl kanske innerst inne att du skulle prata med mig. Säga hej eller något men varför skulle du göra det? Du skiter väl fullständigt i mig eller hur. Så jag var mest ganska irriterad, stod och spanade in killen i Aim for the sunrise istället. Tyckte att jag kände igen honom och sen kom jag på det! Miryam Säters ex, tror jag. Anyways. Skulle inte banga på honom. Grr.

Drog vidare till Lovisas lägenhet och trodde det skulle vara röj men folk satt mest. Jag som kände mig ganska tråkig drog hem och drack mjölk framför något debattprogram på ettan. Tro det eller ej så var det ett ganska värt beslut. Slapp försöka snacka med fulla människor och stirra surt på fula killen som tog alldeles för mycket plats. För att sumera så var det i princip som förra kulturnatten bara ny tjej och ny spelning. But then again! Två timmars eyecandy var ju ganska nice. Tack Miryam Säters ex för det!

Jag har kommit in i min hatperiod. Det är så sjukt nice. Bara skratta åt folk, hata jobbiga killar på max och fula fjortisar på stora torget. Låtsats att jag inte bryr mig om att du ignorerar mig irl och skriver kommentar på bdb. Inte för att jag är mycket bättre, gör ju precis samma sak. Men whatever okej. Tyst.

Vilket liv man har asså! Fan imorrn blire bättre det känner jag på mig. Ska tillbringa dagen med att kalla nya killen för cpjesper!

Fy fan va kul!